Диагностика с биорезонансен скенер METATRON HUNTER

 

Изследването на човешкото здраве с биорезонансният скенер METATRON HUNTER в съвременните условия е част от ново направление в медицината известно като информационна медицина. Този тип диагностика дава възможност за създаване на устойчива биологична обратна връзка между пациента и съответната  диагностична апаратура

Какво представлява изследването с биорезонансен скенер METATRON HUNTER?
Всеки обект около нас резонира при определена честота. Биологичните обекти – клетките, имат своя характерна резонансна честота, наречена биорезонанс.

В исторически план, идеята да се анализират биорезонансните честоти на човешки клетки с цел диагностика и терапия датира от средата на 19 век, когато са започнали сериозни проучвания от медици и физици. Данните от изследванията са събирани и групирани до началото на 21 век и ето че вече разполагаме с апаратура за практикуване на диагностичните и лечебни дейности в реални условия.

Трептенето на здрави и патологично функциониращи клетки е отцифровано на базата на проведените физични експерименти и въведено в софтуера на апарата.

Лекарят, опериращ с апарата, провежда анализ от няколко стъпки – визуална оценка на енергийното функциониране, сравняване на определени индекси, оценка на ентропията на обекта, и предоставя информация за наличие или липса на патологичен процес или дисфункция, вероятност за бъдеща изява на даден процес, склонност към или наличие на злокачествено израждане, връзка с други процеси в организма, причинно-следствени връзки между определените патологии и патогени, необходимост от терапевтична намеса.

Безвредно ли е подлагането на биорезонансните въздействия?

Да, напълно. Подходящи са за всички възрасти, както и за бременни жени и хора със сериозни, изявени клинично патологии. Излъчваните от апарата вълни са от спектъра на доловимите за човешкото ухо звуци, на които сме изложени в ежедневието си. Методът е приложим и в най-ранна детска възраст, като единствен ограничаващ ни фактор е неспокойствието на детето и евентуално размера на главовите датчици – слушалките.

Какви са изискванията към пациента, за да се получат достоверни резултати от изследването?

Изследването се прави сутрин, след нормален за индивида период на сън, преди да е настъпила енергийна промяна в клетките от функционална умора. Изискването е да не се приема алкохол вечерта преди изследването и енергийни напитки /кафе, кола, тоник, какао/ сутринта преди изследванито. За жени е нужно и съобразяване с месечния цикъл. Желателно е приемът на редовната медикаментозна терапия, ако е налице такава, да се отложи за след прегледа. Това дава възможност да се оцени състоянието на организма без външното повлияване от лекарствата, както и да се оцени въздействието им върху организма като цяло и отделните му органи.
Препоръчително е да не се използват GSM-и по време на въздействието на изследването.

Как протича изследването при нас?

Провежда се в медицински кабинет след предварително записване. В зависимост от заявката на пациента и съобразно клиничните оплаквания, на апарата се задава комплекс от изследвания. Докато протича тази процедура, пациентът е в покой и не изпитва никакви усещания. След анализ от страна на лекаря, се провежда обсъждане на резултатите и евентуално лечебно поведение.

Цена на изследване с METATRON HUNTER-90лв